Testimonial Wim Eek

Wim Eek is interimmanager en werkt veel met Excel, BI en alles daaromheen. Zijn opdrachtgevers zitten vooral in de bouw en zakelijke dienstverlening. Organisaties als BAM, Volker Wessels en de Jaarbeurs kan hij tot zijn klanten rekenen. Wim Eek is ook de man achter de LinkedIn groep Microsoft Excel for Financials.

Snel resultaat 

“Ik ken Henk Vlootman van cursussen, de Excel Experience Day maar ook Vakmedianet. Ik bezoek veel evenementen waar hij ook aanwezig is, gewoon om up-to-date te blijven over de laatste toepassingen.” Zo is Wim ook bij Next Level Excel terecht gekomen om een persoonlijke training te volgen. In zijn vakgebied is snel resultaat van belang, er is weinig tijd en met een paar self-service tools wil Wim snel de belangrijke data boven tafel krijgen. Om die self-service tools als Power Pivot, Power Query en Power BI optimaal te kunnen gebruiken heeft Wim een training gevolgd.  

Learning by doing 

“Ik heb twee keer een persoonlijke training gevolgd van Henk Vlootman. Met zo’n training boek ik snel veel resultaat. Zo kan ik een eigen case in brengen waar we samen mee aan de slag gaan. Al doende leer ik en ondertussen heb ik ook een resultaat voor de klant.” Twee vliegen in een klap dus. “Tijdens de training kan Henk mij ter plekke bijsturen.” Voor Wim bood de persoonlijke training echt uitkomst. “Dit was voor mij heel positief, ik ben snel veel verder gekomen dan dat zou zijn gebeurd als ik een groepstraining of een cursus had gevolgd. Dan zit je je ’s avonds op de bank af te vragen hoe het ook alweer moest…”

Meer weten over Wim Eek en zijn dienstverlening? Check
www.weinterim.nl
Wim is ook oprichter van de LinkedIn groep ‘Microsoft Excel for Financials’

Auteur : Henk Vlootman


Laat een bericht achter


© 2017, Next Level Excel. Alle rechten voorbehouden.