Lees onze laatste blog's.


Blog

Henk Vlootman 28 april, 2017 Excel (strategisch) Geen reacties
Computer met statistieken

Zorgvastgoed is verbonden met veruit de meeste zorg- en financiële beleidsdoelen en toch staat de registratie, ontsluiting en combinatie van eigen en open data over de vastgoedportefeuille nog in de kinderschoenen Zorgvastgoed is (ook) een bedrijfsmiddel dat een enorm.

Lees meer
Henk Vlootman 24 april, 2017 PowerBI Geen reacties

Wim Eek is interimmanager en werkt veel met Excel, BI en alles daaromheen. Zijn opdrachtgevers zitten vooral in de bouw en zakelijke dienstverlening. Organisaties als BAM, Volker Wessels en de Jaarbeurs kan hij tot zijn klanten rekenen. Wim Eek.

Lees meer
Henk Vlootman 14 april, 2017 Excel (strategisch) Geen reacties

Op de website financieel-management.nl heeft Henk Vlootman, een van onze trainers, een artikel geschreven over onder andere power pivot en power query. Om het hele artikel te lezen ga je naar financieel-management.nl Een korte teaser: Maar veranderingen zijn ingezet..

Lees meer
Henk Vlootman 5 april, 2017 Excel (technisch) Geen reacties

Een gemiste kans, vindt Henk Vlootman die al jaren Excel-trainingen geeft aan HRM’ers. “Niet alleen zijn ze er onnodig veel tijd aan kwijt, ook ontbreekt het inzicht hoe je het strategisch kunt inzetten. Excel, daar kan toch iedereen al.

Lees meer
Henk Vlootman 30 januari, 2017 Excel (strategisch), Excel (technisch) Geen reacties

Met de vele lijnen de zeilen trimmen is net zo belangrijk als een Excel rekenmodel optimaliseren. In mijn vorige blog heb ik geschreven dat Next Level Excel drie speerpunten heeft. Een Excel- en Power Pivot model moet betrouwbaar zijn,.

Lees meer
Henk Vlootman 13 januari, 2017 PowerBI Geen reacties

Als zzp-er in de financiële sector wil Martijn van Dam van MVD Interim Finance meer gaan werken met Power BI. Omdat hij wel wat, maar lang niet alle ins en outs van Power BI kent heeft hij de training ‘Power BI –.

Lees meer
Henk Vlootman 2 januari, 2017 Excel (strategisch) 2 reacties

Vastgoedrekenen is pas goed mogelijk geworden toen spreadsheets ontstonden zoals we dat nu kennen. Tegenwoordig hebben we het over Selfservice BI (Business Intelligence), waarin Excel, SQL Server Analysis, Power Pivot en Power BI een grote rol spelen. Maar de.

Lees meer
Henk Vlootman 10 november, 2016 Excel (strategisch) Geen reacties

MVP (Most Valuable Professional) heeft zijn voordelen. Een daarvan is dat je eens per jaar voor de MVP summit in Seattle, USA wordt uitgenodigd. Je mond valt open als je kijkt naar de vierkante kilometers met gebouwen. Er rijden.

Lees meer
Henk Vlootman 1 november, 2016 Excel (strategisch) Geen reacties

Friends sometimes say that I succeed at everything I pursue. Which is actually a pretty accurate observation, because I’m good at hiding my failed projects. Some projects do turn out to be failures. And these failures lead to uncertainty.

Lees meer

© 2018, Next Level Excel. Alle rechten voorbehouden.